Tarieven

Tarieven en vergoeding

De tarieven zijn als volgt:
Intakegesprek (1 uur) gratis
Per sessie (1 uur) € 75,-
Evaluatie- / afrondingsgesprek (1 uur) € 75,-
Rots en Watertraining € 195,-
Kindertherapie is in principe kortdurend. Dit betekent dat gemiddeld 5 tot 10 sessies voldoende is. Afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren te worden geannuleerd om niet in rekening te worden gebracht. De Rots en Watertraining bestaat uit 8 lessen, waarvan 2 ouder-kindlessen. Voor de Rots en Watertraining is geen intakegesprek nodig.

Vergoeding door zorgverzekeraar

In veel gevallen wordt de therapie (deels) vergoed door de zorgverzekeraar. Dit hangt af van uw aanvullende verzekering. Een overzicht vindt u hier. Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. Om er zeker van te zijn dat ook uw zorgverzekeraar de begeleiding vergoedt, adviseer ik u uw polis te raadplegen of te bellen met uw verzekeringsmaatschappij. Ook is het in sommige gevallen mogelijk om de begeleiding te financieren uit een PGB.

Beroepsvereniging

Kinderpraktijk Liane Crouwel is aangesloten bij de beroepsvereniging Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG), registratienummer 8659. Mijn AGB code is 90-046158, praktijkcode 90-54782.

Teruggave door Belastingdienst

Mocht uw verzekeraar niet tot vergoeding overgaan, dan kunt u de gemaakte kosten vaak ook als ziektekosten opvoeren bij de Belastingdienst.